“Przepis na dobrą i zdrową surówkę”

Dnia 9 marca 2017 roku został rozstrzygnięty konkurs, zorganizowany w ramach działań wychowawczych pod hasłem:

„Przepis na dobrą i zdrową surówkę”

Celem konkursu było:

  • Zainteresowanie uczniów tematyką
  • Kształcenie prawidłowych nawyków żywieniowych wśród dzieci
  • Rozbudzenie zdolności estetycznych uczniów oraz popularyzacja wiedzy z zakresu zdrowego stylu życia

Uczestnikami konkursu byli uczniowie edukacji wczesnoszkolnej. Do organizatorów wpłynęło 39 prac z których komisja w składzie:

Marzena Domżał

Katarzyna Powałko

Dorota Kielesińska

Mariola Ksel

wyłoniła trzy wyróżniające się prace:

I miejsce   Patryk Dudek- klasa I b

II miejsce Karol Terlecki- klasa III b

III miejsce Maja Kwiecień- klasa I b

Organizatorzy:

Dorota Kielesińska

                                                                                                                        Mariola Ksel